Mobila la comandă

Bine ai venit pe pagina cu bucătării moderne, dormitoare, mobilă moale în Chișinău, Moldova | SAMANI

Cauți MOBILĂ ÎN MOLDOVA? SAMANI este cea mai bună alegere pentru a face mobilă la comandă în Chișinău.

SAMANI este un magazin de mobilă în Chișinău ce oferă cea mai mare varietate de mobilă pentru casă și pentru birou. Aici sunt expuse modele de mobilă fabricată în Moldova și mobilă importată din România, Polonia, Malaysia, China și Rusia.

Internet magazinul SAMANI te ajută să cumperi mobilă repede și ușor, după care o livrează la adresa dorită. Astăzi SAMANI este un magazin online de mobilă care oferă gama cea mai complexă de accesorii și furnitură pentru completarea componentelor de mobilă.

În magazin vei găsi următoarele tipuri de mobilier pentru casă, pentru birou, mobilă pentru hoteluri și instituții administrative:

Mese de bucătărie – esențial în confortul sufrageriei sau al bucătăriei este alegerea acelei mese pentru bucătărie care ar permite servirea mai multor musafiri concomitent, dar în același timp e nevoie ca mobila să ocupe cât mai puțin spațiu. Mesele extensibile de la SAMANI sunt ideale pentru astfel de cazuri.

Bucătarii - un interior colorat și inspirat al unei bucătării moderne, ne poate motiva la prepararea unor adevărate opere culinare. Bucătăria trebuie  să fie un spațiu amenajat cu mobilier funcțional și de calitate, care sa te bucure zilnic. Materialele folosite la execuție, conferă un aspect plăcut oricărei bucătării clasice. Iar geometria și amplasarea corpurilor și modulelor, vin să completeze imaginea mobilierului cu frumusețe și eleganță. Avantajele unei bucătării la comandă de la SAMANI sunt în primul rând prețurile avantajoase în Chișinău. Iar în al doilea - cei mai calificați experți în design, care te vor ajuta să proiectezi o bucătărie la comandă. 

Dormitoare – putem afirma că mobila pentru dormitoare la comandă este o alegere bună daca vrei să optimizezi spațiul dormitorului. Fiecare piesă a setului de dormitoare moderne are un rol aparte în compunerea stilului individual și al confortului.

Dulap cupe – îți prezentăm dulapuri cupe la cele mai avantajoase prețuri din Republica Moldova. Mecanismele de  închidere și deschidere ale ușilor culisante sunt de cea mai înaltă calitate, ceea ce asigură o funcționare durabilă.

Scaune de birou și pentru casă – cu certitudine putem afirma că oferim cea mai variată gamă de scaune în Moldova. Peste 180 de modele de scaune sunt mereu prezente în depozitul de mobilă SAMANI. Atunci când ai activități ce implică lucrul în poziția de șezut, capacitatea de concentrare și randamentul sunt influențate în mare parte de scaunul de birou. De aceea, magazinul nostru îți simplifică procesul alegerii unor scaune de birou în Chișinău. Nu mai este nevoie să consulți magazinele de mobilă din oraș, magazinele on-line de mobilă la comandă. sau revistele de specialitate. Cele mai ieftine scaune de birou din Republica Moldova te așteaptă aici. Iar pentru alegerea scaunelor de casă, pentru living sau terasă, oferim unicul serviciu de schimbare a tapițeriei la scaune din Moldova. Un sistem automatizat execută lucrări de renovare a scaunelor. Stofa scaunelor poate fi identică cu tapițeria canapelei sau cu draperiile. Canapele, divane extensibile, fotolii, fotolii de birou, paturi pentru dormitor, saltele, șifoniere, dulapuri cupe, dressinguri, bufete, mobila pentru camera de copii, sufragerii si mobilă pentru living, bucătării, biblioteci și cabinete, secretariat si recepții, polițe, stelaje și diferite tipuri de mobilă clasică și modernă sunt expuse atât în showroom-ul nostru, cât și pe stejaur-market.md.

Numai SAMANI îți satisface cele mai sofisticate și originale idei în materie de mobilier. Mobila făcută la comandă se va încadra perfect în spațiul proiectat.

Considerăm ca unul din principalele avantaje este posibilitatea de a procura mobila în rate, fără a achita vreo dobândă. Cumperi mobilă la prețurile afișate în magazin, fără comisioane ascunse, fără avans și fărăr gaj. Doar SAMANI îți oferă posibilitatea de a cumpăra mobilier în rate lunare la preț de raft.

Încă un mare avantaj care ne diferențiază de alții este că toată mobila care este prezentată în magazinul online de mobilă în Moldova, poate fi găsită, văzută, atinsă și testată în magazinul real SAMANI.

Created by crts
Stejaur-Market © 2019