Mobilă copii

În general, atunci când vorbim despre camera copiilor, ne gândim automat la un decor vesel și jucăuș, dar stilat și optimist în care trebuie neapărat să avem un pat pentru copii și o masă pentru calculator. Într-adevăr, aceste două piese de mobilier sunt importante într-o astfel de încăpere.

Mobilă copii este elaborată special pentru a satisface atât gusturile celor mici cât și a părinților, găsești doar la SAMANI md.

Pătuțuri pentru copii în culori diferite care vor adăuga un plus de bucurie și dispoziție buna în camera celor mici. Oferind soluții compacte de mobilier pentru camera copiilor, dar și design viu colorat, sperăm să-ti găsești un pat simplu sau etajat pentru copii.  Mobilierul pentru copii este conceput să creeze o lume colorată și enigmatică, dar mai ales sigură. Cea mai mare varietate de produse din Moldova oferite într-un singur loc.

Multiple spații pentru joacă și pentru instruire școlară și preșcolară au fost dotate cu elemente de mobilier standard pentru copii. Deasemenea, putem proiecta și confecționa mobilă copii cu cele mai sofisticate cerințe.

Livrăm rapid la orice destinație, iar asamblarea este gratuită!

Subcategorii
Ofertă excepțională
Masa extensibila A15
Masa pentru bucătărie A15 este realizată într-un stil clasic, materialul de bază fiind lemnul natura..
4549 Lei (209€)
Created by crts
Stejaur-Market © 2019