Living

Se pierde orice concept de living atunci când sunt încălcate principiile de bază iar amplasarea mobilei devine o sarcină prea dificilă. Înainte să amenajezi living-ul cu canapele sau seturi de living este bine să te documentezi în materie de oferte ale magazinelor din Moldova.

Majoritatea dintre noi petrecem o mare parte din timp în living, iar acest lucru presupune necesitatea  de a avea o încăpere spațioasă și primitoare. Același lucru se poate spune și dacă ne referim la mobila living. Primul lucru de care trebuie să ții cont când alegi mobilă moale în Chișinău, îl reprezintă dimensiunile și formele camerelor de zi. Pentru a valorifica spațiul destinat mobilei, este recomandată mobila pentru salon în stil minimalist, dar care dispune de loc suficient ca să poți depozita obiectele personale. Canapele extensibile sunt o soluție optimă în combinație cu mobila de tip modular, care va permite o aranjare a elementelor în funcție de mărimea camerei și de propriile preferințe. Poți combina o comodă pentru televizor, o măsuță de cafea și o canapea extensibilă, care va echilibra compoziția. Pentru a forma un living minimalist, ai nevoie de o comodă TV mică, o etajeră si câteva polițe la comandă.

Nu este necesar să investești în multe tipuri de mobilă, pentru a nu aglomera încăperea. Mobila de living trebuie să cuprindă ideea de spațiu. Iar în ceea ce privește măsuțele pentru cafea, în ultima perioadă, observăm preferința clientrului pentru cele mai josuțe, asemănătoare cu măsuțele japoneze.

Subcategorii
Ofertă excepțională
Masa extensibila A15
Masa pentru bucătărie A15 este realizată într-un stil clasic, materialul de bază fiind lemnul natura..
4549 Lei (209€)
Created by crts
Stejaur-Market © 2019