Întoarcem banii

Banii pot fi restituiți în termen de 14 zile din momentul procurării mobilei de către client, după restituirea acesteia.


Restituiri

Restituirea este acțiunea de întoarcere a bunurilor vînzătorului în locul de vînzare a acestora, după refuzul clientului de la comanda făcută sau de la o parte a acesteia după ce marfa a fost recepționată.

Returnarea se efectuează conform Legii RM privind protecția consumatorilor, Hotărârii Guvernului RM № 1465 din 08.12.2003 și altor acte normative.

Pentru a evita cheltuielile suplimentare, înainte de restituirea mărfii, îți recomăndăm respectuos să te consulți în prealabil cu reprezentații societății.

Dacă marfa a fost deteriorată din vina cumpărătorului, aceasta nu mai poate fi întoarsă, iar cumpărătorul este obligat să achite integral prețul acesteia!


Renunțări

Renunțare se consideră respingerea comenzii făcute până la momentul recepționării mărfii de către client.

Refuzul comenzii se face gratuit doar în cazul în care marfa din comandă se mai află în depozit și nu a pornit către client prin intermediului serviciului de curierat.

În cazul în care comanda ta a fost scoasă din depozit pentru expediere, va trebui să achiți cheltuielile de transport conform tarifelor noastre.

Mobila la comandă în Chișinău se poate face prin diferite căi oferite de multiple firme. Dar, să transformi un vis într-o cumpărătură avantajoasă — este o artă pe care o posedă doar magazinul de mobilă Samani.

Created by crts
Stejaur-Market © 2020