Saltele ortopedice cu latex

Pentru a beneficia de un somn liniștit pe parcursul timpului dormit sau pentru efecte rezultative în acțiuni active pe parcursul zilei este extrem de important să alegeți saltele de dormit care să sporească și să mențină sănătatea.

Dacă vreți sa fiți fericiți deținători al saltelelor care sa nu dăunează sănătatea și care ajută corpul și capul sa se relaxeze poate opta pentru o saltea latex. Ar trebui să ne gîndim ce face organismul nostru noapte.

  • Caracteristici de bază ale latexului sînt: rigiditatea și înalta rezistentă ce duc la restabilirea rapidă a structurii materialului după ce nu mai ședem pe el.
  • Materialul interior nu se deformează în interacțiune practic și amortizează vibrațiile apărute datorită mișcărilor și ca în cazul saltelelor cu arcuri independente nu mai deranjăm partenerii care dorm pe aceeași saltea din latex nu vor fi deranjați.
  • Poziționarea evidentă a orificiilor pe o fata și pe cealaltă a stratului de latex asigura caracteristici izotrope materialului și o moliciune uniforma, conferindu-i un maxim confort.
  • Latexul nu generează praf, nu este în pericol de igrasie nici măcar atunci cînd salteaua nu este folosita.
  • Este ideal în utilizarea sa de către persoane care suferă de astm și alte genuri de alergii.
  • Cînd este folosită în combinație cu un suport saltea perfect poate presiunea ideal pe toată suprafața corpului.
«Cauciuc natural cu polimeri» – este caracterizat ca și 100% natural în unele cazuri și 100 procente sintetic sau adeseori este combinat într-o sinteză optimă dintre ele. Latex natural este produs în principal din cauciuc latex, plante tropicale - arborii de cauciuc din Brazilia. Latexul este o dispersie completă a cauciucului, al căror conținut variază 33-37%. Latexul de cauciuc este sub formă de particule minuscule de o sferice sau piriforme, numite de obicei globule. Milioanele de celule conectate care compun latexul asigura auto ventilația, degajarea umidității și disiparea aerului cald, înlocuindu-l cu aer proaspăt la fiecare mișcare. Latexuri sintetice sunt produsul polimerizării în emulsie a monomerilor. Datorită disponibilității lor sînt folosite la producerea materialelor pentru saltele ortopedice de larg consum. Ingredientele latex din saltele adiționale sunt produse în Moldova sub formă de dispersii și soluții apoase. Cercetările demonstrează ca în medie un litru de umiditate provenita din transpirația umana produsă pe o saltea simplă este disipata în timpul somnului în decursul unei nopți.

Producere de saltele din latex sintetic comercial - cloropren - a fost lansată în 1956. Latexurile sintetice sunt sistem multicomponent coloidal format din stabilizator polimer (emulsifiant), electroliți și alte componente. Compoziția unei saltele din latex include în sine particule de cauciuc latex (faza dispersată) și ser (mediu de dispersie). Viscozitatea sau coeficientului de frecare internă, este unul dintre cele mai importante proprietăți ale sistemului intern al unei saltele de latex. Viscozitatea latexului sintetic este dependentă de concentrația acestora, temperatura, prezența electrolitului și alții.

Saltelele cu latex sînt fabricate din bumbac natural bun pentru sănătatea oricui, chiar și pentru copii și are foarte bune proprietăți antibacteriene, o buna rezistenta la uzura și nu-și pierde forma. Deoarece concentrația de latex acesteia crește vâscozitate, și pentru fiecare tip de saltele are propriile sale critice concentrații de latex. În același timp o saltea confortabilă precum saltelele ortopedice sînt și saltele cu latex uneori atît de moi că învelesc corpul unui copil, iar datorita faptului ca sunt hipo-alergenice copilul se poate bucura de un somn strîns pe parcursul nopții chiar dacă este alergic la alte tipuri de materiale.

În primul rînd o saltea comodă trebuie aleasă după mărimile paturilor, și conținutul materialelor din care este confecționata salteaua și numai după aceasta în funcție de preț. Multe saltele în Chișinău sînt fabricate din materiale toxice ce ar putea sa provoace mai multe rele decît beneficii. Recomandam ca anticipînd o cumpărătură a saltelei pentru pat sa Vă informați dacă este produsă din materiale organice sau poliuretan. Alege-ți o saltea ortopedică care se potrivește corpului și nevoilor voastre. Totodată nu uitați ca dacă suferiți de alergii veți alege o saltea antialergică sau una rigidă dacă aveți probleme cu durerile de spate.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Saltea Delfino Anallergic este în primul rînd o saltea comodă care trebuie aleasă după mărimile patu..
6579 Lei (303€)
Saltea Delfino Biowool este în primul rînd o saltea comodă care trebuie aleasă după mărimile paturil..
6979 Lei (321€)
Saltea Delfino Memo Anallergic este în primul rînd o saltea comodă care trebuie aleasă după mărimile..
8049 Lei (371€)
Saltea Delfino Memo Biowool este în primul rînd o saltea comodă care trebuie aleasă după mărimile pa..
8589 Lei (395€)
Saltea Naturale este în primul rînd o saltea comodă care trebuie aleasă după mărimile paturilor, și ..
809 Lei (37€)
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Ofertă excepțională
Masa extensibila A15
Masa pentru bucătărie A15 este realizată într-un stil clasic, materialul de bază fiind lemnul natura..
4549 Lei (209€)
Created by crts
Stejaur-Market © 2019