Saltele

Saltele ortopedice cu arcuri metalice în grup intră în gama acelor produse necesare oricărui dormitor care îmbină cu succes  cerințele ergonomice cu cele de confort. Confecționate în Moldova sau fiind de import, saltelele beneficiază de garanție pe durata exploatării.  Gradul mare de rigiditate asigură termeni maximi de utilizare ai saltelelor. Paturile care le găsești pe acest site, pot avea  dimensiuni diferite pe interior, dar cu siguranță veți găsi o saltea ortopedică ce se va încadra în spațiile respective.

Saltelele pot fi divizate conform înălțimii, gradului de rigiditate, structurii interioare și componenței materialelor. Aceste caracteristici sunt factorii esențiali în alegerea saltelei corespunzătoare. Pentru o  alegere mai sigură este necesară consultarea unui medic specialist ortoped.

Saltea modernă cu caracteristici md are două fețe -  de vară și alta de iarnă, cu un strat de aerisire pentru o mai mare circulație a aerului. Astfel, nu se va acumula umiditate sau căldură în interior. Fața de iarnă,  având în componență fibre de lână, este mai călduroasă. Se recomandă întoarcerea saltelei în funcție de vreme, pentru ca suprafața acesteia să fie utilizată uniform pe ambele fețe.

Cea mai mare varietate de saltele ortopedice în Chișinău o găsești în magazinul online SAMANI.

Furnizăm saltele în toate localitățile Moldovei.

Subcategorii
Ofertă excepțională
Masa extensibila A15
Masa pentru bucătărie A15 este realizată într-un stil clasic, materialul de bază fiind lemnul natura..
4549 Lei (209€)
Created by crts
Stejaur-Market © 2019