Fotolii pentru copii

În orice familie, atunci când copii ajung la vârsta școlară, părinților, dincolo de alte responsabilități noi, le revine și cea de a reamenaja odaia cu mobilier pentru timpul de studiu.

Urmează perioada lungă de căutări a mobilei, care este aleasă cu multă rigurozitate în baza câtorva criterii precum: ergonomie, funcționalitate și neapărat – atractivitate. Primele pe lista căutărilor sunt bineînțeles biroul și scaunul de birou pentru copii.

SAMANI simplifică sarcina părinților și îi invită în magazinul virtual de pe stejaur-market.md sau cel real, pentru a alege modelul potrivit de scaune de birou pentru copii din gama expusă.

Fotoliile pentru copii și scaunele ergonomice copii pot fi completate cu birouri pentru școlari pe care le găsești tot în magazinele SAMANI. Doar la noi ai posibilitatea de a procura mobilier în credit fără avans, fără dobândă și fără gaj! Te așteptăm la magazinul nostru din Chișinău doar cu buletinul de identitate!

Indiferent de modelul ales de scaune de birou pt copii, îți garantăm calitatea, durabilitatea prețul accesibil și rezistența.

Comandă mobilierul chiar acum, iar noi ți-l livrăm rapid oriunde în Moldova!

Produse pe pagină:
Sortare după:
Atuurile acestui Scaun pentru copii sînt exprimate în designul original, fiind completate cu celelal..
1759 Lei (81€)
Atuurile acestui Scaun pentru copii MINISTYLE sînt exprimate în designul original, fiind completate ..
939 Lei (43€)
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Ofertă excepțională
Masa extensibila A15
Masa pentru bucătărie A15 este realizată într-un stil clasic, materialul de bază fiind lemnul natura..
4549 Lei (209€)
Created by crts
Stejaur-Market © 2019