Birourile Hermes - o combinație armonioasă a esteticului și ergonomicului
09 Nov
0

Birourile Hermes - o combinație armonioasă a esteticului și ergonomicului

Autor: Ольга Vizualizări: 913

Îți dorești spații comode de lucru pentru angajații tăi, dar în același timp nu ești dispus să cheltui sume fabuloase pentru mobilier în Chișinău? Atunci, SAMANI îți sugerează soluția – birourile pe carcasă metalică Hermes.

Avantajul cadrului metalic este ajustabilitatea. Acesta poate fi reglat în funcție de lungimea necesară a biroului, precum și a numărului de angajați, care pot fi amplasați de ambele părți ale mesei. Acest lucru, economisește spațiul, dar și costurile.

Biroul pentru calculator Hermes se potrivește perfect în orice spațiu de lucru. Cadrul metalic al mesei de birou este fiabil, acesta poate rezista la greutăți mari (poți plasa cu ușurință toată tehnica de birou plus alte lucruri necesare) și îți garantează atașarea sigură a blatului mesei. Birourile ergonomice cu o astfel de structură ce oferă posibilitatea amplasării optime a angajaților sunt ideale pentru spații precum centrele de apel, cluburile de Internet, etc.

Carcasele metalice sunt disponibile în trei culori - alb, gri și negru. Blaturile mesei sunt realizate din - PAL melaminat.

Lungimea biroului cu un cadru metalic poate varia de la 1 m până la 1,8 m.

Cauți birouri ergonomice în Moldova? Le găsești pe stejaur-market.md!

Birourile Hermes - sunt soluția optimă pentru biroul tău!

Comentarii
Scrie comentariu
Created by crts
Stejaur-Market © 2020