Sărbătorește Ziua Orașului Chișinău împreună cu SAMANI!
12 Oct
0

Sărbătorește Ziua Orașului Chișinău împreună cu SAMANI!

Autor: Ольга Vizualizări: 537

Ca de obicei pe 14 octombrie te așteptăm în SAMANI, unde vom prezenta toate produsele de mobilier pe care le avem în magazin. Te așteptăm!

După plimbarea prin oraș, te-ai gândit cum vei petrece această zi? În sânul familiei sau deja ți-ai invitat prietenii și rudele la masa de sărbătoare?

Indiferent de numărul oaspeților, gazda trebuie să se asigure că are suficiente scaune. Tocmai pentru a preveni situațiile neplăcute, te invităm în magazinul SAMANI, unde avem reduceri de 10% la scaunele din lemn masiv! Reducerile sunt valabile toată luna octombrie!

Scaunele din lemn de hevea de la SAMANI se potrivesc oricărui spațiu. Un avantaj al scaunelor de sufragerie este culoarea naturală a lemnului care va armoniza cu mobilierul din sufragerie sau bucătărie. Un alt avantaj este confortul oferit de tapițeria moale din stofă.

Dacă mobila din sufragerie sau bucătărie este executată din lemn, atunci poți opta pentru scaune din lemn în Chișinău pe culorile wenge deschis sau închis. Pentru spațiile în nuanțe deschise precum bej, roz pal sau alb, alege scaunele de lemn ieftine de culoare albă. Acestea vor oferi o notă de rafinament și eleganță oricărei sărbători.

Atunci când cauți scaune din lemn masiv, accesează stejaur-market.md sau intră în showroom-ul nostru din Chișinău! Scaune de calitate la un preț avantajos găsești doar la noi.

Nu rata oferta noastră de -10% valabilă până la sfârșitul lunii octombrie!

Sărbători frumoase alături de cei dragi!

Comentarii
Scrie comentariu
Created by crts
Stejaur-Market © 2020