O afacere de succes începe de la un fotoliu de calitate!
08 Sep
0

O afacere de succes începe de la un fotoliu de calitate!

Autor: Ольга Vizualizări: 619

Ești manager sau director al unei afaceri de succes? Iar pentru a-i menține și spori veniturile rămâi adesea în oficiu peste program? Și scaunul tău de birou demult nu mai face față confortului?

Atunci SAMANI, te scutește de căutări interminabile și obositoare printre producătorii de mobilă din Chișinău. Și îți propune spre alegere o gamă largă de fotolii directoriale ergonomice, care te vor ajuta să rămâi activ chiar și peste program.

Colecția de scaune directoriale de pe stejaur-market.md îți oferă nu doar prestanța necesară unui manager, dar și confort sporit la locul de muncă, ceea ce îți va permite realizarea a noi și noi proiecte.

Designul clasic al fotoliilor este elaborat pentru personalități carismatice și puternice. Confortul irepetabil este oferit atât de construcția ergonomică cât și de tapițeria din piele sau din stofă rezistentă la uzură.

De ce să alegi fotoliile pentru director de la SAMANI? Fiindcă:

oferă posibilitatea ajustării dimensiunilor

brațele scaunelor asigură poziția confortabilă mâinilor

pot fi mișcate ușor grație roților.

tapițeria din stofă sau piele, sporește gradul de confort și oferă prestanță.

Indiferent de modelul de scaun ales, ai asigurate calitatea, prețul accesibil și rezistența.

Îți reamintim că la SAMANI poți cumpăra mobilă în rate fără dobândă și fără gaj! Te așteptăm la magazinul nostru doar cu buletinul de identitate! Sau comandă mobilierul online, iar noi ți-l livrăm gratuit în raza orașului Chișinău.

Urmărește-ne zilnic fie pe stejaur-market.md sau pe rețelele Facebook și Одноклассники, pentru a fi la curent cu noile modele de mobilier!

Când îți mobilezi oficiul, și cauți fotolii directoriale la prețuri avantajoase în Chișinău, alege SAMANI!


Comentarii
Scrie comentariu
Created by crts
Stejaur-Market © 2019